Правила перетину кордону

✅️Правила перетину кордону

До перетину державного кордону потрібно готуватися заздалегідь: з’ясувати, які потрібні документи Вам, а також, які мають бути документи, якщо Ви перетинаєте кордон з дітьми та домашніми тваринами. Тому радимо перед поїздкою обов'язково відвідати сайт Державної прикордонної служби або здійснити дзвінок до юриста. 

У пунктах пропуску та пунктах контролю у встановленому порядку організовується та здійснюється прикордонний та митний контроль усіх транспортних засобів і вантажів, що перетинають державний кордон. 

👉🏻 Які документи потрібні зараз для виїзду з компанією COMPASS GROUP з України? 🇺🇦

1. Обов’язково має бути діючий закордонний паспорт! 

• Якщо у вас біометричний закордонний паспорт ви маєте право на перетин кордону. 

• Якщо у вас закордонний паспорт старого зразка ви зобов'язані мати туристичну або робочу візу!

2. Документи на тварину. Потрібно мати закордонний паспорт на тварину, а також тварина має мати чип її індефікації та зроблені всі прививки та щеплення від хвороб. 

3. Для перетину кордону дитиною потрібен діючий закордонний паспорт, якщо такого документу немає, дитина має бути вписана у закордонний паспорт матері, разом з вклеєною фотографією.

4. Перетин кордону чоловіками у військовий час. Кожен чоловік самостійно приймає рішення на виїзд і несе відповідальність за наявність дозвільних документів, що регламентовані постановою №57 "Правила перетинання кордону".

👉🏻 Які документи потрібні зараз для в‘їзду в Україну? 

- Якщо Ви виїжджали за кордон лише з внутрішнім українським паспортом, повернутись в Україну можна і по даному документу без проблем. Відповідно до закону "Про порядок виїзду з України й в'їзду в Україну громадян України" передбачено, що жоден громадянин України ні за яких підстав не може бути обмежений у праві на в'їзд на територію України.

👉 Що робити, якщо немає закордонного паспорту?

Вам потрібно звернутися до державних або приватних організацій, що займаються виготовленням державного закордонного паспорта і в термін від 7 до 30 робочих днів отримати даний документ і лише після цього планувати свою поїздку! Радимо замовляти біометричний закордонний паспорт.

Бронюйте квиток за лічені хвилини
Після реєстрації ви отримаєте доступ до зручного особистого кабінету і списку ваших поїздок, у будь-який час